Bedste efterbehandling til gulvafslibning

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du har brug for en god omgang gulvafslibning af dit trægulv, som kan være nødvendig ved gulve, der er blevet slidt ned efter mange års brug og måske er begyndt at sprække eller generelt miste sin glatte overflade, eller ved køb af et brugt hus, hvor gulvene ikke er blevet behandlet ordentligt længe, så er det vigtigt at huske den rette efterbehandling.

En ting er jo at nyde det flotte resultat af en god gulvafslibning, men hvis du ikke husker at benytte dig af en god efterbehandling, som vi anbefaler, at du får udført af en professionel person eller firma, så kan det blive en stakket frist at nyde resultatet af et ned-slebet gulv.

Der findes som udgangspunkt tre populære efterbehandlinger til et nyslebet gulv:

– Ludbehandling

– Lakbehandling

– Oliebehandling

Der er forskellige fordele ved at benytte den enkelte behandling, som vi ganske kort vil gennemgå her.

Ludbehandling er med til at gøre gulvet lyst i sin overflade og lader de naturlige årer stå frem i gulvets træ.

Lakbehandling giver dit trægulv større styrke og et flot udseende, desuden er et lakbehandlet trægulv nemmere at gøre rent. Der findes forskellig slags lak, man kan benytte, og det afhænger blandt andet af, hvilken trægulvstype du har.

Den sidstnævnte behandling, oliebehandlingen, er med til at give dit gulv et både flottere udseende, større holdbarhed og styrke.

Fællesnævneren for disse tre typer efterbehandling er dog, at det klart bliver anbefalet, at du benytter dig af et professionelt gulvfirma til at udføre disse opgaver, for godt nok er det muligt at udføre nogle af disse efterbehandlinger selv, men du vil helt klart opleve det bedste resultat, flotteste udseende og mest holdbare resultat, hvis du henter professionel hjælp udefra.

Et af disse firmaer, som har mange års erfaring med gulvafslibning og efterbehandling af gulve, er GKservice, som du kan tilgå her: https://gkservice.dk/

Anders Lundtang Hansen