Bestil mad ud af huset til frokost eller reception

04 February 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal der holdes fest i familien i anledning af guldklumpens barnedåb? Så er det en god idé at overveje hvorledes du ønsker at bespise gæsterne. Hvis du har for travlt med de øvrige forberedelser i anledningen af festivitasen kan du med stor fordel bestille mad ud af huset.

Hvor kan jeg bestille den bedste mad til barnedåb?

Skal der afholdes barnedåb eller navngivnings fest? Så foregår det som regel i de tidlige dagtimer.

Det er de færreste som lægger dette ritual om aftenen, og fejrer med et brag af en løssluppen fest. Når den lille skal døbes eller navngives vil sammenkomsten således med stor sandsynlighed være en form for brunch eller frokost efter selve ceremonien. Og så er der nok ikke nogen som er indstillet på den store forkromede menu.

Derfor bør du vælge en catering leverandør som kan tilbyde morgenmad, brunch eller frokost anretninger ud af huset. Det kan for eksempel være i form af lækre tapas, antipasti eller andre mundrette småhapsere, eller det kan være en lækker frokost buffet med salater og småretter der kan tjene som et let måltid.

image

En frokost buffet fra den danske catering leverandør Madkassen kan bestå af eksempelvis marineret sild med hjemmelavet karrysalat, kapers og rødløg, rejer med æg og dildmayonnaise, skinkesalat tilsmagt med dijon og purløg, roastbeef med peberrod, ristet løg, remoulade og surt, hjemmelavet frikadeller med rødkål, svinemørbrad med bløde løg og surt, og så selvfølgelig velsmagende oste af flere typer og friskbagt brød dertil.

Lad Madkassen forestå maden til dåbsfesten

Skal festen afholdes i Silkeborg eller nærmeste omegn giver det således god mening at lade Madkassen leverer mad ud af huset. Hos Madkassen kan du vælge imellem hele tre forskellige velkomponerede frokost buffet’er bestående af lette og velsmagende retter. Du kan se dem alle tre, og kontakte Madkassen direkte via hjemmesiden Madkassen.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

More articles