Bevar din skønhed med den rette hudpleje

06 maj 2020 Astrid Pedersen
Bevar din skønhed med den rette hudpleje

Din hud er et følsomt organ – faktisk kroppens største, og samtidig mest yderligt placerede. Huden er kroppens eneste værn imod hverdagens strabadser, og skal stå model til en del: Vind og vejr, luftforurening og solens skarpe stråler.

Derfor er det vigtigt at du plejer og beskytter din hud hver eneste dag. Især huden i ansigtet har brug for særlig opmærksomhed, da ansigtet ikke er beskyttet af tøj. Og samtidig er det en stor fordel at kunne præsentere med en velplejet og ungdommelig teint over for omverdenen.

Hvad indeholder god hudpleje?

Hvis din hud skal trives, er det nødvendigt med masser af fugt. Det betyder for det første, at sæbe er bandlyst når du renser dit ansigt. For ikke at udtørre huden bør du anvende en særlige rensecreme eller olie – og gerne følge op med en astringerende toner eller skin tonic. Du skal også sørge for at fugte huden med serum, olie og selvfølgelig en god dagcreme. Og endelig skal huden beskyttes mod solen ved hjælp af en dagcreme med uv filter.

Alt til din daglige hudpleje hos Sephora

Hvis du leder efter en online shop, hvor du kan finde hudpleje produkter i høj kvalitet til småpriser, kan du med fordel handle hos Sephora. Sephora findes nemlig også online – og i Sephoras webshop finder du et langt større tilgængeligt udvalg af lækre hudpleje produkter, end du ville kunne finde i de fysiske butikker.

Når du køber produkter til hudpleje hos Sephora behøver du således kun at købe ind i én forretning. Samtidig slipper du for at gå uden for en dør – du kan bestille de lækre kvalitets produkter fra Sephora direkte fra den online shop, og få dem bragt hjem til dig eller til nærmeste pakkeshop inden for få arbejdsdage. Og bestiller du for mere end 450,- kr., får du leveringen gratis.

Køb hudpleje online på sephora.dk

Flere Nyheder