Bliv bedre til PowerPoint

12 October 2022 Maria Laugesen

editorial

De fleste i dag kender PowerPoint som et program, der hyppigt anvendes til præsentationer. Men er du stærk nok i programmet, eller kunne du måske have glæde af at styrke din viden og dine kompetencer i PowerPoint yderligere?

Mange muligheder med PowerPoint

Rigtig mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser anvender PowerPoint og har gjort det gennem mange år. Det bruges til præsentationer i forbindelse med undervisning, kurser, oplæg og meget mere. 

Mens de fleste nok kender til de simple funktioner i at tilføje slides, ændre overskrifter og tekst samt starte diasshow, så er der også en lang række egenskaber og funktioner, som ikke er lige så alment kendt. Disse funktioner kan tage dine præsentationer til det næste niveau og skabe nye muligheder for dig. 

Derfor kan et kursus eller flere i PowerPoint være en måde at få nye kompetencer, opdage nye muligheder og forbedre dine evner. Det kan være til glæde for både dig selv, men bestemt også din virksomhed og dit daglige arbejde. 

 

powerpoint kurser

 

Vælg det rette kursus for dig

Der findes flere muligheder inden for PowerPoint kurser. Det er afgørende for din oplevelse og dit udbytte, at kurset passer til dit nuværende niveau og din eksisterende viden. Derfor bør du hverken vælge et for simpelt eller for avanceret kursus. Samtidig kan du med fordel vælge kurser, der omhandler emner, der er særligt relevante for dig i dine arbejdsopgaver.

Du kan eksempelvis tage et PowerPoint kursus hos 4D, hvor der er fokus på de grundlæggende funktioner, eller du kan vælge et mere avanceret kursus. Der er kurser med fokus på formidling eller på diagrammer, afhængig af hvad lige netop du har behov for. 

Derfor er de rig mulighed for at få enormt meget ud af et kursus, uanset om du kigger på PowerPoint for første gang eller om du har stor erfaring i det.

More articles