De mange fordele ved en buffet

12 January 2019 Lykke Holzmann Søby

editorial

Overvejer du om du skal have en tre-retters menu eller en buffet til dit næste arrangement? Så læs med her.

Større udvalg af fødevarer

En af de største fordele ved en buffet er muligheden for variation. Forudbestemte måltider begrænser dine gæster til en eller to menuer. Men en buffet får de adgang til et stort udvalg af lækre retter. Med så mange forskellige muligheder, vil dine gæster helt sikkert finde noget de godt kan lide.

Lettere at mingle

Hvis du vil opmuntre til flere personlige forbindelser og socialisering ved dit arrangement – så vælg en buffet. Ved en buffet står gæsterne op og bevæger sig rundt imellem hinanden, og de har derfor rig mulighed for at interagere med andre gæster, møde nye mennesker eller stoppe ved en vens bord og sige hej på vej tilbage fra buffeten.

Personlige portioner

Forudbestilte retter serveres i standardportioner, uden hensyntagen til gæsternes størrelser og appetit. Nogen er måske meget sultne og kan finde portionen utilstrækkelige, mens andre, der ikke er meget sulten, ikke kan spise op. Med en buffet kan gæsterne tage det, de har lyst til at spise i de mængder der passer til dem.

Det er billigere

Buffeter er ofte billigere end en tre-retters menu. Retter kan laves i en masse og behøver ikke at være særskilt belagt og præsenteret, og du kan eliminere omkostningerne ved ekstra servering personale.

Der er tænkt på alle

Har du venner, der ikke spiser kød, eller som følger en Halal-diæt? Med en buffet har du mulighed for at vælge nogle retter der passer til vegetarer, eller dine glutenfri gæster etc.

Fokuspunkt for lokalet

En smuk buffet giver en naturlig indretning. Det tjener som omdrejningspunkt for lokalet og gør det lettere at planlægge layoutet. Hvis du vælger en dygtig cateringvirksomhed, betyder det at dit arrangements buffet ikke kun er lækker, men også smuk at se på.

Bestil mad udefra her https://ebuffet.dk/ allerede i dag.

More articles