Dekorer dit rum med eksklusive lamper

13 May 2019 Anne-Mette Hansen
image

Lys i alle rum

Når du indretter dit hjem, skal du tænke på lyskilder i alle dine rum. Der altid behov for at få rummet lyst op. Udover at lyse rummet op på tidlige morgener eller sene aftener, skal dine lamper også passe ind i stilen i rummet. Det kan være, at du har en simpel og nordisk stil, eller måske har du en vild og farverig stil? Dine lamper er en del af din stil, og kan i sig selv også være nogle flotte, stilrene objekter. De kan pynte i små hyggekroge, i køkkenet, på kontoret eller hængende over sofagruppen. Lamper har nemlig ikke bare funktion – de er også en genstand for hygge, varme og sjæl i hjemmet. 

 

Stilrene Flos lamper 

Hvis du vil vælge nogle virkelig flotte og eksklusive lamper af høj kvalitet, så bør du overveje det italienske lampebrand Flos. Flos lamper er lidt af Ferrari indenfor lampebranchen. De lækre italienske designs er elsket af mange. De er elegante og simple og til tider også farverige. Det mest iøjnefaldende ved disse lamper er, hvor gennemtænkt designet er. Intet er overladt til tilfældighederne, alt er gennemført fra den mindste detalje til den overordnede æstetiske udformning.

Flos har lanceret mange flotte designs gennem de sidste 50 år. Der er mange ikoner i blandt. Snoopy lampen, Gun lampen, 2097 lysekronen og Glo ball lamperne. Alle designs, hvad enten de er moderne eller klassiske, er også tidløse. Du er derfor sikret, at dine Flos lamper kan pryde dit rum i mange år. Med de mange forskellige designs kan du indrette alle kroge af dit hjem med Flos lamper – hængende fra loftet, i vindueskarmen, på natbordet eller på kontorbordet. 

Alt om Flos lamper 

Vil du vide mere om de ikoniske og eksklusive lamper fra Flos? Så kan du læse meget mere om dem her. 

More articles