Du behøver ikke fysisk være der under videoovervågningen hele tiden

11 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er klart, at der er mange stillingspositioner, hvor man er ansat til at overvåge for eksempel en bygning, et kontorkompleks med videre, både når der er åbent, og der er lukket.

Det kan være et firma, man har hyret til at tage sig af den slags, så der altid er overvågning på, hvor de ansatte i det firma, så kører i en turnusordning, så man altid har fysisk bemanding på, og hvor man så skiftes om vagterne, så de ikke bliver ensformige.

Ikke alle virksomheder har råd til den slags, så man er måske flere, der deles om den slags, eller man hyrer bare overvågning, der kommer ud, hvis alarmen går, eller man lige kigger ud til kontrol nogle gange – fx i løbet af natten.

Måske er man ligefrem ikke fysisk derude, da man så laver fjernovervågning.

Det sidste – og også fysisk tilstedeværelse – kan gøres med videoovervågning, men derfor behøver du ikke sidde klinet til kameraerne.

Videoovervågning er meget smart og moderne nu om dage

For det er nok lidt for mange film, man har set, hvis man tror, at man ellers bare skal sidde som vagt og glo på et kamera hele natten for at se, om der sker uregelmæssigheder, om et vandrør går, om der er mystisk aktivitet, eller nogen prøver at bryde ind.

Dette skete måske i gamle dage, og det eksisterer da måske også nogle steder i verden.

Men ellers kan man blandt andet have noget af overvågningen med sig, hvor det mere er på ens kontor, at man har det store oveblik over de mange kameraer.

På den måde kan man gå vagt og stadig have mulighed for at se, hvad der sker i udvalgte steder i det område, som man overvåger.

Man kan også have sensorer, som der ved aktivering giver vagten besked om at kigge på et givent kamera.

På den måde slipper man for at glo sig blind og køre på autopilot på en videoskærm under hele ens vagt.

Se på mulighederne for videoovervågning her: https://www.dkkamera.dk/.

More articles