En dejlig dag på vandet

29 September 2020 Lykke Holzmann Søby

Følgende ting er ikke til nødsituationer, men er stadig vigtige for en sjov og sikker dag på vandet:

Mad og vand – Når du sejler ud og er langt væk fra land, skal du sørge for at have nok mad og vand til at holde dig hydreret og glad hele dagen. Det er også en god ide at medbringe lidt ekstra, hvis du ender med at blive ude længere end forventet.

Håndklæder og tæpper – For en sjov dag ude på havet, kan man ikke have for mange håndklæder med. Og dem du ikke bruger kan blive på båden til næste gang du tager afsted. Tæpper kan være et et godt valg og bruges som et ekstra lag, hvis du bliver ude for at se solnedgangen.

Solcreme og hatte – Solbeskyttelse er afgørende, når du planlægger at tilbringe hele dagen udenfor. Pas på din hud, og tag med masser af solcreme og en bred hat på med på båden. En læbepomade er heller ikke en dårlig idé.

Håndsprit – også nødvendigt

Efter at have rørt ved mangt og meget, har dine hænder muligvis brug for en god omgang håndsprit, det er altid godt at have med ombord – især hvis du har børn og planlægger at medbringe sandwich og snacks til dagen.

Et ekstra sæt tøj – At være ude på vandet hele dagen betyder undertiden at du bliver våd og får brug for et andet sæt tøj. Det kan være rart at få en ændring til at gå til middag i land eller bare at holde sig tør. Hav også et varmt sæt tøj ombord, hvis temperaturen falder, eller hvis du er ude senere end forventet.

Søsygepiller og armbånd – Hvis du planlægger at tilbringe dagen på havet, skal du medbringe nogle søsyge piller. Nogle mennesker bruger istedet trykpunktsarmbånd for at reducere kvalme på vandet, så du kan måske også medbringe et par af dem. Ingefær, kalk og andre naturlige midler kan også hjælpe med at lette kvalme.

Kikkert – Fra at se på marine liv eller se på andre skibe, er en kvalitetskikkert altid sjov at medbringe ombord. Dine børn kan få interesse for dyrelivet, og du kan også bruge dem som udkigsværktøj.

For udstyr til den perfekte dag på båden, besøg https://www.baadbiksen.dk/ 

More articles