Få det bedste ud af dine fremlæggelser med PowerPoint kurser

08 oktober 2020 Astrid Pedersen

Microsoft PowerPoint er, såfremt applikationen anvendes korrekt, et fantastisk redskab til underbygning af mundtlige fremlæggelser.

Ud over det at du kan bruge Microsoft PowerPoint til at illustrere dine pointer, kan en Microsoft PowerPoint præsentation også tjene særdeles praktiske formål. Du kan for eksempel vælge at fremsende din Microsoft PowerPoint præsentation frem til alle deltagere i dit møde på forhånd og dermed give dem mulighed for at forberede opklarende spørgsmål dertil.

Du kan vælge at lade møde deltagerne beholde din Microsoft PowerPoint præsentation således at de kan genlæse den og efterfølgende fremsende spørgsmål til dig – eller eventuelt fremvise den for deres kolleger. Og sidder dit publikum i andre afdelinger, eller måske i et helt andet land, kan du dele din Microsoft PowerPoint præsentation med dem over nettet.

Hvorfor tage et kursus i Microsoft PowerPoint?

Måske synes du det er overkill ligefrem at tage et kursus i Microsoft PowerPoint. Det er jo ikke som om programmet er særligt svært at bruge. Man kan hurtigt og nemt smække en præsentation sammen ved hjælp af tekst og billeder, og måske pynte med en graf eller en animation hist og her.

Dette er den fejl mange mennesker begår når de skal lave en Microsoft PowerPoint præsentation. De overser finesserne i udførelsen, og får i bedste fald skabt et kedeligt produkt som ikke underbygger fremlæggelsen men i stedet får den til at fremstå som én lang gentagelse af sig selv – og dermed helt utroligt uinspirerende. Og i værste fald kan man med en Microsoft PowerPoint skabe fejlagtig kommunikation som giver anledning til flere misforståelser end forklaringer.

Hvor finder jeg bedste Microsoft PowerPoint kurser i København?

Hos 4D, som er en dansk kursus udbyder, kan du finde Microsoft PowerPoint kurser tilrettelagt til alle niveauer og behov. Læs mere, og kontakt 4D vedrørende Microsoft PowerPoint kurser, på 4d.dk

Flere Nyheder