Få et fødselsdagstog fra Kids by Friis

28 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis du kan huske nogle af de gamle film, hvor børnene har fået legetog i julegave, så er vi ved at være derhenne.

Og vi tænker ikke på den slags, der er elektriske. Vi skal længere tilbage og måske en tur ud på landet.

Det er her, hvor en fra familien i smug eller sin fritid har skåret forskellige vogne til et trætog ud af træ ude i skuret, hvor man ikke kunne blive opdaget.

Det var en langsommelig proces, men det glædede virkelig den lille, selvom forælderen måske havde dårlig samvittighed over, at man ikke havde råd til noget finere, så man måtte lave det selv.

Senere vendte den opfattelse sig jo sjovt nok rundt, for så blev det voksne barn glad for at have fået denne unikke gave, der var meget forskellige fra noget serieproduceret fra en forretning.

Sådan er det (næsten) også med fødselsdagstoge fra Kids by Friis.

Fornøj barnet med et fødselsdagstog

Et fødselsdagstog kan både være en morsom dekoration til fødselsdagsbordet, som man kan ændre til fra år til år efter, hvor gammelt barnet bliver, eller man kan anskaffe sig et nyt hvert år.

Men barnet vil formentlig også finde det morsomt at lege med toget i sig selv, og det er der da heller ikke noget i vejen for.

Togene fra Kids by Friis er designet meget forskelligt, så det kan passe til den lille ønsker. Blandt andet kan man få nogle toge, der er lavet efter H. C. Andersens eventyr.

Her vil der være noget ikke bare at snakke om, men også lege sammen omkring fra store til små.

Måske vil det endda inspirere til, at man fortæller eventyrlige historier over fødselsdagsbordet, mens man fejrer den lille.

Uanset hvad, så er sådan et fødselsdagstog fra Kids by Friis en helt særlig tilføjelse på den store dag!

Flere Nyheder