Få professionelt parkeringsopsyn med dine parkeringspladser

20 July 2021 Astrid Pedersen

Mange private parkeringspladser i Danmark oplever fra tid til anden problemer med uvedkommende parkering.

Bilister prøver ofte at slippe af sted med at smide bilen på en privat parkeringsplads for derved at slippe for at betale parkerings afgift. Det kan man sådan set ikke fortænke dem i – især ikke hvis det er småt med de offentligt tilgængelige parkeringspladser.

Er parkeringspladsen ikke spærret af, og er der ikke ved hjælp af skiltning gjort opmærksom på at der her er tale om private parkeringspladser, kan bilisten desuden sagtens handle i god tro når han eller hun parkerer bilen.

Dette ændrer dog ikke på at uvedkommende parkering er til gene og irritation for de retmæssige indehaver af parkeringspladserne. Og derfor bør du som ansvarlig for disse parkeringspladser overveje at indføre parkeringsopsyn.

Hvem kan udføre parkeringsopsyn og parkeringskontrol?

Når du leder efter hjælp til at holde øje med dine parkeringspladser og bekæmpe uretmæssig parkering bør du gå efter et professionelt parkeringsfirma. Her vil du nemlig kunne få tilbudt parkeringsopsyn udført af dygtige og veluddannede parkeringsvagter.

Det er vigtigt at man som parkeringsvagt er trænet til at håndtere konfrontationer og til at deeskalere situationer hvor der kan være optræk til ballade. Mange parkeringsvagter oplever ubehagelig tiltale eller deciderede trusler i det daglige og skal derfor have de nødvendige redskaber til at kunne handle hensigtsmæssigt i situationen.

Derfor bør du altid vælge et professionelt parkeringsselskab når du leder efter parkeringsvagter som kan forestå parkeringsopsyn og parkeringskontrol på dine private parkeringspladser. Og her kan du med fordel vælge UnoPark.

Få gode fordele som kunde hos UnoPark

UnoPark tilbyder ikke alene parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved dygtige og kompetente parkeringsvagter. Med en parkeringsløsning hos UnoPark får du samtidig al nødvendig skiltning og dermed den forebyggende effekt. Klik ind på UnoPark.dk og læs mere om parkeringsopsyn og parkeringskontrol.

More articles