Få rettet de skæve tænder med Invisalign

04 januar 2021 Astrid Pedersen
Få rettet de skæve tænder med Invisalign

Er dine tænder sunde og fri for huller – men skæve? Så er du sikkert særdeles opmærksom herpå. De fleste mennesker som går hen og udvikler skæve tænder, vil få svært ved at smile uden at skamme sig lidt over det uregelmæssige tandsæt. Især hvis du i din ungdom har været velsignet med en smuk perlerad af tænder som sad fint og lige på række. Dette er nemlig ingen garanti for at du ikke i løbet af din voksne tilværelse vil udvikle et skævt smil – på den ufede måde.

Tænderne flytter sig nemlig hele livet igennem. Dette betyder som oftest at ganen snævrer ind, og der bliver mindre plads for dine tænder at brede sig på. Du vil måske se det mellemrum mellem dine fortænder, som generede dig i din ungdom, forsvinde. Måske iagttager du denne udvikling med glæde – men du bør være opmærksom på at tænder hurtigt kan komme til at skubbe til hverandre så tandsættet bliver skævt og uregelmæssigt. Og så er det på tide med en tandretning.

Tandretning for voksne med usynlige tandskinner

Måske forbinder du mestendels ordet tandretning eller tandregulering med de ubehagelige og uskønne fast monterede tandbøjler i metal som mange af os måtte trækkes med i vores barndom eller ungdom. Men du behøver ikke at frygte at skulle have ”togskinner” på ny. Her i 2021 foregår effektiv tandretning nemlig ved hjælp af Invisalign – et system til retning af tænder som anvender tynde, transparente plast skinner, individuelt tilpasset og fremstillet til den enkeltes mund.

Med Invisalign er det faktisk muligt at opnå mindst lige så flotte resultater af tandretning som det er med metal bøjler. Og er du bosiddende i København kan du få foretaget tandretning med Invisalign hos en af Danmarks mest kompetente tandklinikker nemlig You Smile I Smile – læse mere på https://yousmileismile.dk/ 

Flere Nyheder