Find din advokat Holstebro online

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Bor du i Holstebro eller omegn – for eksempel Lemvig, Struer, Harboøre eller Thyborøn – kan du finde dygtige advokater med stor ekspertise hos Ret&Råd. Ret&Råd Holstebro beskæftiger sig professionelt med områder som boligkøb og boligsalg, familieliv og dødsfald, forældremyndighed, bopæl og samvær, erstatning og forsikring, gældsrådgivning, bistandsadvokat, boligudlejning eller erhvervsudlejning og køb af udlejningsejendom. Hver enkelt advokat i virksomheden Ret&Råd Holstebro har sit specialeområde, som vedkommende fokuserer 100% på. Dette er din garanti for, at du altid vil kunne finde en dygtig advokat, som har erfaring inden for det område, der volder dig problemer, hos Ret&Råd Holstebro.

Hvorfor skal jeg vælge Ret&Råd Holstebro som mit advokat firma?

Ret&Råd Holstebro er bosat i selve Holstebro, og har derfor et stort førstehånds kendskab til det lokale miljø. Kontoret i Holstebro en underafdeling af Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Bjerre – dette betyder, at skulle der være brug for helt specielle kompetencer, kan denne viden hentes ind fra andre specialiserede advokater ved Ret&Råd Advokater. Der ud over er Ret&Råd Holstebro et advokatfirma, som lægger stor vægt på kundeservice. Derfor vil du opleve, at du kan få fat på din advokat uden for normale kontortider – også i weekenden. Dette er en stor fordel i en travl hverdag.

Ret&Råd Holstebro – privat advokatbistand og erhvervsrådgivning

Ret&Råd advokatfirma beskæftiger sig med såvel private interesse områder inden for jura som de udfordringer, som kan opstå i erhvervslivet. Du kan finde advokater med speciale i fast ejendom, foreninger og fonde, retssager og virksomhedsrådgivning, som står klar til at rådgive og vejlede dig som virksomheds ejer eller tegnings berettiget. Ret&Råd Holstebro bistår også gerne med GDPR (General Data Protection Regulation) spørgsmål samt udfærdigelse og gennemlæsning af de relaterede databehandlings aftaler. Du kan finde en advokat, som passer præcist til dine – og din eventuelle virksomheds – behov på retraad.dk

Astrid Pedersen