Fitbit Versa rem er som et smartphone-cover

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du også blandt dem, der har set lyset i, at ens cover til smarttelefonen også kan være med til at gøre en forskel for, hvordan du oplever at have en moderne telefon og hvordan, andre mennesker spørger ind til den og lægger mere mærke til den.

Tidligere havde man ikke så mange muligheder med et cover til en telefon. Det var faktisk meget begrænset, hvad man kunne få af covers til telefonen, og der var ikke stor stilforandring eller anden funktionalitet forbundet med til at udskifte eller supplere et cover til ens telefon dengang.

Som bekendt har den tid forandret sig, så man nu kan få mange forskellige slags cover med diverse farver og med forskellige funktioner, så ikke to smartphones behøver at være ens at se på og opleve.

Men har du også fulgt med i de teknologiske fremskridt på andre områder?
Har du for eksempel lagt mærke til, at man også kan få et smart watch, som kan være koblet op med ens telefon og have mange seje funktioner?

Ganske kort fortalt ligner et smart watch et almindeligt armbåndsur med frem, men i ren James Bond-stil er der tale om et moderne ur, der også har mange funktioner som en telefon, hvor man blandt andet kan tjekke beskeder af forskellig art.

Nogle eksperter spår, at smart watches bliver den næste udgave af smartphones i den forstand, at brugerne vil benytte deres smart watch i samme omfang, som de bruger deres smartphones nu med de mange smarte funktioner.

Så tænker man måske, at det er begrænset hvilke slags covers – det vil sige remme – man kan få til sådan et smart watch.

Men der tager du fejl! Der eksisterer allerede mange forskellige udgaver af disse remme, der har lige dele funktioner og farver.

Du kan finde et større udvalg her: https://lux-case.dk/fitbit-versa.html

Anders Lundtang Hansen