Har du også svært ved at finde plads til din citybike?

29 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er simpelthen sådan en god ting, at Danmark er blevet et land, man ser op til, hvad angår grøn trafik, og det har jo som regel noget at gøre med, at vi er gode til at tage cyklen, når vi skal på arbejde, handle ind, besøge venner, ja, vi kan sågar tage cyklen på ferie!

Specielt i de større byer forsøger man at gøre dem cykelvenlige, så der er bredere cykelstier, cykelparkering og meget andet.

Det medfører så også, at mange mennesker overgår til at bruge en citybike, da det er nemmere at komme omkring med sådan en cykel end i bil og med offentlig transport, så man ikke skal vente på sidstnævnte, for ofte er der ikke længere, end at man kan cykle frem og tilbage.

Men nogle gange kan udviklingen ikke følge med det antal af citybikes, som der bliver solgt på www.time2bike.dk og andre steder, så der kommer en ophobning af cykler og mindre plads til dem.

Vær hurtig til at få plads med din citybike

Derfor kan det være svært at få plads til ens cykel i de større byer, og er man uheldig, så kan man få en bøde for at holde ureglementeret, eller man kan få konfiskeret cyklen, fordi den holder, hvor man ikke må.

Et godt tip er således, at hvis du skal parkere på din arbejdsplads eller ved en togstation, så skal du komme i god tid for at få plads til cyklen.

Ellers må du gøre noget med at finde en speciel plads til cyklen og bruge tid på at finde den en dag, så du altid kan finde den og have den for dig selv.

Dog skal du ikke parkere cyklen i alt for mørke områder, da det er her, at cykeltyve foretrækker at nappe cykler.

Sæt derfor en god lås på din cykel, når du parkerer den.

Flere Nyheder