Hvad er der i en måltidskasse?

20 april 2021 Astrid Pedersen

Måske har du set reklamer for måltidskasser og undret dig lidt over, hvad du kan få med en måltidskasse, som du ikke kan få ved selv at købe ind i et almindeligt supermarked.

Mange måltidskasser indeholder kun de rene råvarer som for eksempel årstidernes grønt, og så en opskrift. Det er så meningen at du selv skal tilberede hele måltidet fra bunden. Og har du gode indkøbs muligheder tæt på din bopæl er der således ikke den helt store gevinst ved at bestille en måltidskasse af denne type.

Men hvis du virkelig vil flytte nålen når det handler om at spare tid på indkøb og madlavning, og samtidig undgå madspild, skal du vælge en måltidskasse fra eksempelvis Kokkens Hverdagsmad. En sådan måltidskasse vil, foruden friske råvarer i form af årstidernes grønt samt kød, fisk eller fjerkræ også indeholde en hel del elementer som er tilberedt på forhånd. Dette betyder at en stor del af forarbejdet allerede er udført – og at du vil kunne spare meget tid i køkkenet.

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er varierede i deres indhold hvilket betyder at du vil kunne servere forskellige måltider hver eneste dag. Samtidig er indholdet af råvarer i Kokkens Hverdagsmad måltidskasser tilpasset antallet af kuverter – og det betyder mindre madspild.

Fleksible måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad findes i to grundlæggende varianter, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse. Sidst nævnte indeholder udelukkende grøntsager og retter sig således primært mod det vegetariske og veganske køkken.

Foruden disse to varianter kan du selv tilpasse indholdet i din måltidskasse så det møder familiens behov og præferencer. Du vil for eksempel kunne udskifte en kødret med en fiskeret i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse. Og har du behov for en ekstra kuvert til madpakken angiver du blot dette når du afgiver din bestilling.

Find din måltidskasse på kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder