Hvad er et brystløft, og hvad er fordelene ved denne procedure?

21 juli 2020 Lykke Holzmann Søby
image

Et brystløft er en kosmetisk plastikkirurgisk procedure, der udføres for at forynge bryster, der er blevet slappe eller er begyndt at hænge. Proceduren foretages for at give brysterne et yngre udseende og løfte dem op til en mere ungdommelig og attraktiv position.

Den populære kirurgiske procedure fjerner overskydende hud og strammer det omgivende væv for at skabe en mere ungdommelig brystkontur. Et brystløft kan også reducere størrelsen på brystvorterne, hvis de er blevet forstørret med tiden.

Foryng dine bryster med et løft

Graviditet, amning, vægttab og tidligere store, tunge bryster kan alle bidrage til at fremskynde aldring af bryster og kan betyde at de begynder at hænge selvom kvinden ikke er særlig gammel.

Nogle kvinder ønsker at få et brystløft for at gendanne deres bryster til en mere feminin og naturlig position. I de fleste tilfælde flyttes brystvorten også til en ny placering for at forbedre udseendet på brysterne.

Brystløftningsproceduren alene er ikke designet til at ændre bryststørrelsen, men i de fleste tilfælde fjernes kun unødvendig hud og ikke brystvæv, så brysterne kommer til at se fyldigere og mere formede ud. Nogle kvinder ønsker samtidig at forøge størrelsen på deres bryster, og i nogle tilfælde kan en kombination af brystforstørrelse med et brystløft udføres, for at opnå de ønskede resultater.

Et brystløft som en del af en mommy-makeover

Udtrykket “mommy-makeover” bruges til at beskrive nogle procedurer, der ofte udføres for at forynge en kvindes krop efter at have fået børn, og ofte anbefales en brystløftning. Et brystløft er en almindelig procedure under en mommy-makeover, og nogle gange er et brystløft parret med brystforstørrelse for at forbedre bryststørrelsen samtidig.

At få børn og give størstedelen af ​opmærksomheden til dine dem er en bemærkelsesværdig udfordring såvel som et privilegium. Men mange kvinder glemmer sig selv i processen og det er der jo ingen grund til, man kan derfor give sig selv den gave at få et brystløft eller en hel mommy- makeover når man er færdig med at få børn.

Flere Nyheder