Hvem ejer det nuværende domæne, du er interesseret i?

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kan læse meget om årsagen til at have et domæne, og hvad man skal overveje i forbindelse med, når man opretter et domæne, og hvad man skal bruge det til, på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/ 

Det kan gøre dig meget klogere på domæner generelt, så du kan få svar på langt de fleste spørgsmål i den forbindelse, så du kun skal besøge en hjemmeside for at få svar på de spørgsmål – og så kan du se, hvad der ellers er værd at tage med i ordningen med at have et domæne, og hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig af ekstra ydelser.

Man kan jo ikke få sig et domæne, som der allerede er brugt af en anden person/en organisation, men man kan så vælge at få sig et domæne, der minder om det, man gerne ville have, som der ellers var optaget – medmindre der er ophavsretmæssige problematikker forbundet med den slags.

Men måske kan du også købe det fra den/dem, der vejer det nu – men hvem ejer det så?

Find frem til den eller dem, der ejer domænet lige nu

Selvom man måske ikke har i sinde at købe det domæne, så kan man jo være nysgerrig for at se, hvem der ejer domænet, hvis navnet ikke lige giver sig selv, for det kan også give en en indikation om, hvorvidt man har at gøre med et konglomerat eller bare en privatperson.

Dog er man ikke altid så heldig, at når man søger efter ledige domæner, så får man også at vide, hvem det er registreret til.

Man kan nogle gange se, hvornår det blev registeret, men det kan så give en et spor, som man kan gå ud fra, for på den baggrund kan man som regel søge sig videre på nettet for at finde frem til, hvem der ejer dette domæne.

Flere Nyheder