Hvor tager du hen, når du har noget at fejre?

03 marts 2021 Emilie Ann Jacobsen

Livet byder på rigtig mange grå hverdage, så det handler om at fejre det ordentligt, når du har noget at fejre. Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan vi godt kan lide at fejre begivenheder, men en god måde for dig at gøre det på, er, at du tager ud at spise. Det kan være med dine venner eller din familie. På den måde kan I nyde god mad sammen og samtidig komme hinanden ved på en ny måde. 

Måske har du allerede en fast restaurant, hvor du tager hen og fejrer noget. Har du ikke, kan det være en god ide for dig, at du overvejer Restaurant Piaf i Silkeborg. Deres køkken er inspireret af det sydfranske, såvel som det italienske og spanske. Det giver nogle herlige sydlandske noter i maden med retter som for eksempel canette fra Dombes og vildsvin. 

Mad ud af huset

Har du ikke lyst til at sidde ude og spise, kan du stadig godt nyde den lækre mad fra Restaurant Piaf. De tilbyder nemlig også mad ud af huset. Det kræver dog, at I er et større selskab, der skal fejre noget, da deres buffetter ud af huset henvender sig til selskaber på 12 personer eller mere. Hvis du gerne vil fejre en begivenhed derhjemme for eksempel et barnedåb eller et bryllup, kan du derfor også sagtens gøre det med deres lækre mad. 

Med til restaurant med sydfranske aner hører selvfølgelig også et godt vinkort. Det kan du være sikker på, at de har hos Restaurant Piaf. Du har mulighed for at gå ind på deres hjemmeside og se, hvilke former for vine det er muligt for dig at købe, når du besøger restauranten. Dermed kan du tjekke, at vinene lever op til din høje smag inden for vin lige som du også kan finde et stort udvalg af aveccer. Du kan læse mere på https://restaurant-piaf.dk/.

Flere Nyheder