Hvordan opbevarer du bedst en gavekurv?

07 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan opbevarer du bedst en gavekurv?

Vores fokus i denne artikel er, hvordan du bedst håndterer, opbevarer og overfører en gavekurv fra dit udgangspunkt til destinationen, når du først har fået den lavet eller købt og skal give den.

Gavekurve kan både købes samlede færdiglavede i forskellige størrelser, hvor man tit og ofte finder alle typer af produkter, der går under fanen: “Forkælelse” i dem. 

Det kan så være forkælelse til kroppen, indvortes som udvortes i form af hudpleje, cremer, balsam og videre til måske noget lækkert slik, vin eller spiritus, man kan nyde ved lejlighed enten alene eller sammen med andre.

Gavekurvene kan variere i størrelse, hvilket også ofte afspejler sig i prisen afhængigt af, hvad man putter ind i dem, for selv de små ting kan jo være dyre, hvis man laver en mere alternativ gavekurv end de genkendelige, der ofte er kendetegnede ved søde sager og andre midler, der bruges til nydelse.

Men netop årsagen til, at gavekurve ofte indeholder varer, der har en udløbsdato eller en “best før”-dato, gør også, at man skal kalkulere med, hvornår man køber den i forhold til, hvornår man skal give den.

Man kan ikke købe en gavekurv mange måneder i forvejen, da man så næsten kan være sikker på, at indholdet er blevet dårligt, råddent eller måske ‘bare’ smeltet og har mistet sin smag og farve.

Derfor skal man lige notere sig, hvornår anledningen er til at give denne, og faktisk er det bedste tip, at man skal købe gavekurven så tæt på anledningen som muligt, for det kan jo sagtens tænkes, at modtageren vil gemme denne til senere brug, og så er friskhed nøgleordet i denne sammenhæng.

Skulle der lige gå lidt tid fra, du køber gavekurven, til du skal give den, så anbefaler vi, at du gemmer den i et køligt lokale, hvor hverken dyr, børn eller svage sjæle får lyst til at kigge nærmere i kurven.

Flere Nyheder