Hvornår bør jeg gå til psykolog?

02 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Der er ingen regler for hvornår det er legitimt at søge professionel hjælp hos en dygtig psykolog. Du behøver for eksempel ikke at have en henvisning fra din alment praktiserende læge eller fra en specialist for at kunne bestille tid hos en psykolog. Du behøver heller ikke at have en klinisk diagnose. Og du kan sagtens gå til psykolog selv om du ikke døjer med en mental lidelse.

Hvordan kan en autoriseret psykolog hjælpe mig?

En psykologs arbejdsområde spænder faktisk rigtig bredt. Når du går i terapi hos en psykolog kan I således komme vidt omkring.

Du kan snakke med din psykolog om ting som du ikke føler dig godt tilpas ved at vende med din familie eller med dine venner. Du kan være sikker på at din psykolog ikke dømmer dig eller på nogen måde forklejner eller bagatelliserer dine problemer. En psykolog ved udmærket godt at hvad der i andre menneskers øjne kan virke som småting sagtens kan fylde rigtig meget hos dig.

psykolog

Hos en psykolog kan du samtidig få mulighed for at sætte ord på svære følelser og tanker som du måske har gået og rumsteret med inde i dit hoved alt for længe. Når først du kan få disse dunkle tanker ud i lyset virker de knap så tyngende og skræmmende.

Du vil gennem samtalen lære at forholde dig til de faktorer som ligger til grund for din krise, din angst eller din depression. Og så får du lettere ved at mestre tilværelsen fremover.

Hvor kan jeg finde en god autoriseret psykolog i Odense?

Hvis du er bosiddende i Odense kan du med fordel vælge den dygtige og erfarne Jens Henrik Thormann som din faste psykolog. Hos Jens Henrik Thormann kan du få hjælp til for eksempel behandling af stress og angst samt lavt selvværd. Klik ind og læs mere på psykologpraksis-odense.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Flere Nyheder