Kontrol af parkeringspladser med uddannede parkeringsvagter

27 december 2020 Astrid Pedersen

Er du irriteret over at uvedkommende og ubudne gæster konstant sniger sig til en gratis parkering på dine private parkeringspladser? Så har du brug for professionel parkeringsservice.

Hvorfor skal jeg benytte parkeringsservice?

Hvis dine private parkeringspladser ligger i forlængelse af en ejendom som har sin beliggenhed i eller nær centrum i en af de større danske byer kan du dårligt undgå dette problem. I de fleste byer er der nemlig af kommunen indført betalings zoner for parkering. Det betyder at det koster penge at parkere på offentlig gade og vej samt på diverse pladser – og at det i øvrigt kan være endog særdeles vanskeligt at finde en parkeringspladser.

Derfor er det ikke så underligt at diverse bilister ser deres snit til at parkere gratis på dine private parkeringspladser. Problemet er her at der så ikke er plads til beboere, medarbejdere eller kunder som rent faktisk har førsteret til disse pladser. Og så har du balladen.

Som udgangspunkt har du ikke selv lovhjemmel til at sanktionere de bilister som parkerer uretmæssigt eller hensynsløst på dine private parkeringspladser. Derfor er det smart at få stablet et samarbejde med et professionelt parkeringsfirma på bene, som kan foranstalte parkeringskontrol og eventuelt videoovervågning. På den måde kan du få sikkerhed for at diverse parkerings syndere bliver præsenteret med et passende bøde forlæg af uddannede parkeringsvagter som har styr på sagerne. Og så kan dine beboere, kunder eller medarbejdere få deres parkeringspladser i fred.

Hvem kan hjælpe med parkeringsvagt i København?

Du kan altid få kvalificeret parkeringsservice hos det danske parkeringsservice UnoPark. UnoPark tilbyder blandt andet parkeringskontrol med patruljerende parkeringsvagter som har gennemført en grundlæggende vagt uddannelse og derfor er rustet til at håndtere konflikt og konfrontation.

Hos UnoPark kan du altid få et tilbud på en skræddersyet parkeringsløsning – klik ind og læs mere på https://unopark.dk/parkeringskontrol/parkeringsvagter/ 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Flere Nyheder