Lækkert fototapet til kreativ indretning

10 juli 2019 Astrid Pedersen
Lækkert fototapet til kreativ indretning

Måske husker du fototapet fra firserne, hvor det smarte tapet havde sin første hey day. Mangen gildesal og mangt et teenager drengeværelse var dekoreret med det super hotte fototapet, som dengang fandtes med et ganske begrænset antal motiver. De mest populære var New York eller Miami skylines, danske, solbeskinnede birkeskove, eller glitrende, tropiske sandstrande.

Dengang var kvaliteten på fototapetikke helt i top, og de smukke og eventyrlige motiver falmede hurtigt. Således er mange menneskers minder om fototapet præget af misfarvede vægge med blegnede skylines og natur motiver.

Moderne fototapet – en helt anden standard

Nu om stunder er kvaliteten på fototapet betydeligt højere. Moderne fototapet anno 2019 er mere farveægte og har en højere grad af detalje rigdom end sine forgængere. Selve papiret, på hvilket fototapetet er trykt, har også en anden tykkelse og tæthed, hvilket bidrager til tapetets holdbarhed og modstands styrke. Og sidst, men ikke mindst, er fototapet af nyere dato langt lettere at sætte op – også for den glade gør det selv amatør.

Dette betyder, at du sagtens selv kan opsætte fototapet derhjemme uden at have en professionel maler eller tapetserer til hjælp. Du kan der ud over vælge imellem langt flere motiver end i firserne. Hvad med en murstensvæg i stuen – med fototapet kan dette lade sig gøre, selv om du bor i en ejendom af gasbeton? Hvilken hestepige ville ikke elske et fototapet med vilde heste på pigeværelsets endevæg? Og alle raske drenge ville da være vilde med et fototapet, som afbilder deres fodboldhelte i live size!

Find billigt fototapet i høj kvalitet hos SoHu online

Det allerbedste ved moderne fototapet er, at det er langt billigere pr meter end før hen. Således kan du nemt skifte tapetet ud, når du – eller børnene – bliver træt af det. Du kan finde et bredt udvalg af billigt fototapet på sohu-shop.dk

Flere Nyheder