Mad ud af huset til de store og de små

03 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man taler om mad ud af huset, så er det oftest i form af catering, som man kan have brug for til et privat selskab, hvor der er noget stort at fejre, og der kommer mange gæster.

Og så kan det jo også være til firmaets kantine, hvor man har en aftale med et madfirma om, at de skal levere kantinemaden til en hver dag, så den er frisk og spændende, og der er noget for alle medarbejdere at spise.

Så hvis man taler om et mere lukket, privat selskab, hvor der måske ikke er noget at fejre, men man bare er sulten, så er det jo mest take away, som man benytter sig af og kalder det.

Men det kan vel egentlig også være det samme, hvis man skal argumentere for det, for take away kan man også få bragt ud, og mad ud af huset er jo netop dét: Mad man får leveret til brug (nogle gange skal man faktisk selv hente det!).

mad ud af huset

Mad ud af huset til alle anledninger

Forestil dig så lige, at man tit er mange medlemmer under samme tag såsom en stor familie eller et kollektiv, hvor man tit spiser sammen.

Det er meget mad, som der skal laves ved de anledninger, og det kan blive lidt for meget, tage for meget tid, og man brænder på eller får ikke lavet de forskellige retter godt nok, fordi man ikke kan fokusere på dem.

Løsningen bliver tit, at man laver den samme store ret, men så er der folk, der ikke kan lide det, andre er allergiske, og der er måske ikke nok til at mætte alle.

Man kunne jo prøve med en buffet ud af huset som madløsningen her, for hvis man bare spæder sammen, når man er mange mennesker, så ender det jo ikke med at koste så meget for hver enkelt person.

More articles