Så skal de terrassebrædder smides ud

28 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Så kom du til at kigge i skuret, hvor du opdager alle de reserve-terrassebrædder, som du købte, da du skulle lægge terrasse.

Du ville nemlig ikke gå ned på terrassebrædder, mens du arbejdede, så du købte mere end rigeligt. Godt nok kostede det så også derefter, men du havde sparet sammen til den terrasse, så det gjorde ikke noget.

Desuden kunne du måske lave noget kreativt med brædderne i fremtiden!

Men den tid er løbet fra dem, da de nu har ligget i flere sæsoner i det her skur og nu er blevet for gamle. Det er ved at være tid til at smide dem ud.

Men hvordan gør du det, og hvordan gør man det mest forsvarligt?

Det vil vi forklare dig nærmere om i denne artikel.

De terrassebrædder skal bortskaffes på en god måde

Du skal starte med at tjekke efter, om der eventuelt skulle være søm eller andet i dem. Selvom du ikke har brugt dem til noget, så skal man alligevel tjekke efter.

Foruden at du kan komme til at stikke dig på dem, når du roder med dem, så du skal have en stivkrampevaccination, så er det også to forskellige ting, der skal sortes for sig: træ og metal.

Du kan lave den kedelige løsning og skære dem ud i små stykker og smide dem i den korrekte container ved dit skraldespandssortiment.

Er der en container til formålet, hvor du bor, kan du jo bruge den.

Ellers er der også den mulighed, at du stiller dem ud til storskrald, hvis der er sådan en ordning, der hvor du bor.

Men så kan indkørslen til dit hjem blive blokeret, men det kan også ende med at ligne en svinesti.

Derfor er det vores bedste forslag, at du smider dem på en trailer og kører dem til genbrugsstationen, hvor du kan komme af med dem det korrekte sted.

Flere Nyheder