Sammenlæg dine lån og spar penge

05 september 2021 Lotte Hindsberg

Hører du til dem der har flere små lån, som du hver måned betaler af op. Måske også med et månedlig gebyr. Så er det måske værd at undersøge om sammelægning af lån er noget for dig. Som udgangspunkt er sammenlæg dine lån en god ide, da man ikke alene spare penge på at betale gebyr på sine lån.

Har man flere hvor man hver måned betaler 49 kr. for at betale et afdrag, bliver det til mange penge på et år. Penge der i stedet for kan bruges på at afdrage lånet. Derudover kan man også forvente at få bedre renter for et stort lån, frem for at betale mange mindre lån af. 

Få mindst tre lånetilbud

Når du skal finde et nyt lån anbefales det at du får mindst tre lånetilbud. Ved at få flere tilbud får du muligheden for at sammenligne de forskellige tilbud og finde det bedste. Der kan der være mange penge at spare. Både ved en sammenlægning af lån, men også generelt. 

Er du i tvivl om hvor du skal ansøge kan du benytte dig af sammenligningssiderne på internettet. Her kan du indtaste få oplysninger og få mindst tre forskellige banker du kan ansøge. Det tager ofte kun få minutter at sende en ansøgning af sted. Nogle sammenligningssider på internettet er så avanceret at når du sender en ansøgning af sted vil du få tilbud for op til over 20 forskellige banker. 

Det er vigtigt at de lånetilbud du får kan sammenlignes. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne. Hvad du skal betale i månedlig gebyr, er også værd at notere. 

Når du skal ansøge om et samlelån, er det en god ide at starte med at lægge et budget. Dermed ved du, hvad du har råd til at betale af på et lån hver måned.

Flere Nyheder