Skal du holde konfirmation snart?

26 February 2022 Steffen Pedersen

editorial

Skal en af dine børn snart konfirmeres? Måske I allerede har sendt invitationerne ud, og nu skal de indledende planlægninger påbegyndes? Konfirmationer er en stor dag for unge mennesker, da de træder ind i de mere voksne rækker. Det er en festlig dag, hvor man skal nyde noget godt mad, drikkelse og god underholdning. Men har du styr på det hele, nu hvor vi nærmer os konfirmation tiden? Læs med i dette indlæg, og hør mere om, hvad du skal have styr på til konfirmationen af dit barn.

 

mad ud af huset

 

Lokale og service

At vælge et sted til dit barns konfirmation er en af de vigtigste muligheder, som du skal overveje. Der er mange forskellige steder at vælge imellem, og det er bedst at vælge noget, der passer til både dit budget og din gæsteliste. Har I besluttet jer for antallet af gæster, der skal deltage? Du skal sørge for, at der er rigeligt med plads og service til dine gæster, så intet kommer til at mangle.

 

Catering

Catering er også en vigtig del af konfirmationen. Så du skal kontakte det cateringfirma, der står for dit arrangement, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis de ikke kan tilbyde muligheder for dine gæster, der har særlige diæter eller allergier, skal du finde nogen, der kan. Der er mange gode ressourcer tilgængelige online. Du kan f.eks. besøge kokken og jomfruen, der kan levere maden til konfirmationen. Det kan være helt efter dit barns ønsker.

 

Underholdning

Har du styr på talen eller noget underholdning, som du skal bidrage med til konfirmationen? Måske du skal have skrevet en sang, som der kan synges på dagen. Uanset hvad det er, skal du kontakte den tjeneste, som du har brug for til at kunne lave en sang for dig. De kan hjælpe med at skrive en tale eller sang, der passer perfekt til dagens tema.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles