Sødt og sjovt legetøj i god kvalitet

19 maj 2021 Tina Høy

Søger du legetøj til babyer eller børn? Du ønsker sikkert at vælge legetøj, hvor der er tænkt over, hvordan det kan glæde og stimulere barnet, samt at sikkerheden naturligvis er i orden. Måske er du på jagt efter en god gave til barnebarnet, nevøen ell. lign. og vil finde noget, de bliver rigtig glade for.

Hos becaboo.dk kan du få legetøj til babyer og børn samt badekåber. Du kan også følge med i deres blog om legetøj. 

Se på legetøj i ro og mag på nettet

Becaboos formål er at levere særlige og sjove baby- og børneprodukter til priser, der er overkommelige. Du er fri for at storme rundt i en stor legetøjsbutik med masser af børn og larm og måske endda være nødt til at have dine børn med, der får øje på alt det, de gerne vil have. I stedet kan du kigge på bacaboo.dk og i ro og mag bestille det, du ønsker.

Legetøjet er i en god kvalitet – prøv selv at se, hvor søde produkter de har. De stræber efter fuld kundetilfredshed og svarer altid på de spørgsmål, du har på info@becaboo.dk. Hvis det skulle ske, at du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene tilbage i 30 dage fra modtagelsen af ordren. 

Bamse der kan lege gemmeleg

Et af Becaboos populære produkter er bamsen Peek-A-Boo. Den er noget helt særligt og kan tale og gemme sig bag et tæppe. Bamsen er blød og sød, som alle børn elsker, men den kan også få børnene til at grine, for ved at trykke på foden, løfter og sænker den et tæppe med armene. På den måde kan den lege “titte bøh”, som små børn jo som bekendt kan blive ved og ved med at grine af.

Peek-a-book Bamsen kan også bevæge munden og på engelsk sige “Where did you go Peek-a-boo, I found you!”. Den spiller i ca. 40 sekunder af gangen og kan sige 6 sætninger. Det betyder ikke så meget for små børn, hvad den siger, men det er mere tonefaldet og det, at de ved, det kommer, der vil more dem. 

Flere Nyheder