Tag på fodbold træningslejr med klubben, og styrk sammenholdet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som sportsudøver er det en drøm at få lov at koncentrere sig helt og fuldt om sin træning uden samtidig at skulle tænke på hverdagens øvrige gøremål. Og nu kan du gøre drømmen til virkelighed. Du behøver ikke at være elite atlet for at få mulighed for at komme på træningslejr, hvor alt er sørget for og tilrettelagt for dig. Med Yak Sport kan du som fodboldspiller komme på træningslejr med dit hold eller hele din klub, og modtage kvalificeret træning op til to gange om dagen. Resten af tiden kan I bruge på at udvikle jeres individuelle teknikker, forbedre medlemmernes kondition, eller højne holdånden og optimere samspillet med øvelser.

All inclusive træningslejr med fuldt fokus på fodbold

Når du vælger et ophold i en fodbold træningslejr med Yak Sport, er alting tilrettelagt efter holdets behov. Samtidig bliver der sørget for alt ned i mindste detalje, så ingen på holdet skal bekymre sig om tøjvask, rengøring, madlavning eller transport. Alt er inkluderet i den samlede pris – selv transport til og fra fodboldbanen. Indlogering foregår på et lækkert hotel med alle måltider inkluderet, og opfyldning af vand på værelserne. Og selve træningen er tilpasset holdets ønsker og niveau.

Nyd træningen i et dejligt klima

Yak Sport tilbyde træningslejre i såvel Tyrkiet (Antalya, Bodrum og Kusadasi), Algarve i Portugal og Novigrad i Kroatien. Alle lokationer, hvor klimaet er behageligt året rundt, og hvor der derfor kan trænes udendørs under tålelige forhold. De lækre hoteller, hvorpå holdet vil blive indlogeret, har samtidig træningscenter inkluderet i prisen, således at det er muligt at passe sin øvrige træning under opholdet. Maden, som serveres, lever fuldt ud op til danske standarder – og de fodboldbaner, som benyttes, er godkendte af diverse anerkendte sportschefer fra danske fodboldsklubber.

Du kan læse meget mere om, hvad Yak Sport kan tilbyde i forhold til fodbold træningslejr, på yaksport.dk

Astrid Pedersen