UPS – forsendelsesservice, du kan stole på

30 oktober 2018 Astrid Pedersen
UPS - forsendelsesservice, du kan stole på

Er du og din virksomhed afhængig af en pålidelig og troværdig forsendelses service – eller har du som privat person behov for at sende pakker til udlandet med jævne mellemrum? Så kan du med fordel benytte den internationale opreatør UPS.

Få forsendelsen frem med UPS

UPS er en forkortelse for United Parcel Service – og som navnet måske antyder, har det multi nationale fragtselskab amerikanske rødder. UPS’ globale hovedkvarter for logistik er placeret i den sydlige stat Georgia, og brandet dækker over et luft selskab dedikeret til fragt (UPS Airlines), den lastbil baserede fragt operatør UPS Freight, tidligere kendt som Overnite Transportation, og de mange UPS stores, hvor private såvel som virksomheder kan købe forsendelser, emballage, porto og lignende.

På verdensplan har UPS pakke leverancer i over 220 lande, og spænder over samtlige kontinenter og territorier kloden rundt. Du kan trygt sende dine pakker med UPS, vel vidende, at de vil blive håndteret med en professionalisme, som er kulminationen på mange års erfaring med forsendelse. Uanset om du skal sende en pakke på tværs af landet, eller om den skal havne på den anden side af Jorden, kan UPS håndtere dine forsendelser med lige stor faglig stolthed, om du handler som privat person eller som virksomhed.

Find din billige UPS forsendelse hos pakke.dk

Hvis UPS er din foretrukne leverandør, når det handler om fragt og forsendelse, kan du til hver en tid finde den billigste løsning med UPS via pakke.dk’s smarte sammenligningsmodul. På pakke.dk skal du blot indtaste oplysninger om din pakke – det vil sige, mål, vægt, og destination – for at få returneret de billigste og mest optimale UPS forsendelses modeller. Og bestiller du samtidig din UPS forsendelse via pakke.dk, kan du benytte pakke.dk’s praktiske tracking app til at følge din pakke frem til dens endemål. Læs mere om forsendelse med UPS Danmark på pakke.dk

Flere Nyheder