Billig hosting på dansk webhotel

19 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du på jagt efter en holdbar hosting løsning til din nye webshop eller firmaets website? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Find et godt dansk webhotel til din hjemmeside

Måske tænker du at der er penge at spare ved at vælge et webhotel i udlandet. Men faktisk kan det meget sjældent betale sig at lade sin webshop eller sit website hoste på en udenlandsk server.

Først og fremmest vil du ikke have adgang til dansk sproget support hvis du vælger en udenlandsk server. Driver du webshop er det ikke sikkert at du lovligt vil kunne lagre kunde oplysninger hvis serveren bor i et tredje land.

Du vil muligvis få problemer med SEO (Search Engine Optimization) hvis du vælger en server som er placeret i udlandet. Og faktisk er det ikke så meget dyrere at benytte en dansk udbyder af webhotel løsninger.

webhotel

Danske webhoteller tilbyder solid service

Det er heller ikke sikkert at du vil kunne få nær så god service på et udenlandsk webhotel som på et dansk et af slagsen. Som nævnt oven for har det stort betydning at man har mulighed for at få telefonisk hjælp og support på modersmålet. Og der ud over er det bare mere trygt at have sin hjemmeside liggende inden for landets grænser.

De fleste danske webhoteller tilbyder services som gør det meget lettere for dig at drive online virksomhed. For eksempel kan du stort set alle steder få tilbud one click installation af de mest kendte CMS’er på danske webhoteller. Det drejer sig eksempelvis om WordPress, Drupal, Joomla!, Magento og Shopify.

Du slipper for at skulle bekymre dig om hvorvidt du har opsat databasen korrekt, og om dine plugins er up to date. Med one click installation af CMS er det nemt at komme godt i gang med hjemmesiden.

Du kan læse mere om webhoteller på webhotel-guiden.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

More articles