Hvem sætter du egentlig de franske døre op for?

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig er det jo indlysende, hvis man sætter franske døre op for en, som man er hjemme hos, og hvor man har lovet at være med til at sætte dem op, fordi man er en god person, og man kan finde ud af det.

Men måske har det været til en stor snak derhjemme om, hvad det skulle være for nogle døre, som man ville have sat op, og bølgerne gik højt, men I endte med at blive enige om franske døre.

Eller det vil sige, du blev mere eller mindre overtalt, og du kan da også godt mærke dagen derpå, at du egentlig ikke synes om idéen, men bordet fanger, og du vil ikke skabe dårlig stemning derhjemme.

Det kan også være, at det er moderne at have den slags døre, og du kan lide at være med på moden, så du sætter dem op derhjemme, selvom du ikke kan lide designet på dem.

franske døre

Franske døre er tit det rette valg – men måske ikke denne gang

Så du prøver at sige til dig selv, at man skal vælge ens kampe med omhu, og så vigtigt er det jo ikke med de døre, hvor du kigger ikke så meget på dem, og de skal jo bare virke, og det gør de trods alt.

Og hvis det gør de andre derhjemme glade over, at I har fået franske døre, så gør det trods alt også dig glad.

Så kan det være, du kan få noget andet i hjemmet gennemtrumfet en anden gang, måske især hvis du kan overbevise de andre om, at du egentlig ikke var med på tanken om at have franske døre.

I al hemmelighed kan du også begynde at slide på de døre, så I bliver nødt til at have nogle nye eller bare forklare, at de ikke fungere ordentligt, fordi du med vilje ikke har sat dem godt nok op.

Men husk på at det kan gå hen at blive dyrt med udskiftning af nogle nye døre.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/

Flere Nyheder