Små eksempler på, hvad man kan lave af stof

27 April 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er jo ikke fordi, at du behøver at skulle lave flotte kjoler af mange stykker stof med alskens ornamenteringer, når du skal til at sy.

Faktisk kan man allerede som lille begynde at lære det med at sy, uden det behøver at være virkelig omfangsrigt.

For selvom man efterhånden kan købe helt nye ting af alverdens sager, der er lavet af stof, og som de fleste mennesker har råd til, så er det en god evne at kunne sy som minimum. Så kan man senere lære at hækle med videre.

Det er jo meget praktisk lige at kunne så en lap stof på et hul på nogle bukser, hvorfor man da heller ikke smider noget stof ud, for selv det mindste stykke stof kan man bruge til noget.

Og selvom man kan købe sig fra det meste nu om dage, så er der jo også noget skønt og fedt ved, at man kan sige, at man har lavet det selv – selvom det er hurtigere at købe det.

Lav små ting med stof

Så for at engagere og opfordre dig til at begynde at sy med stof, så du lærer, at det ikke kræver så meget, og at langt de fleste kan finde ud af det, så kommer her nogle eksempler på, hvad du kan lave.

Og husk på: øvelse gør mester, og det er okay at fejle.

Du kan jo sy en lille pyntedug, som kan egne sig på et natbord.

Eller hvad med at sy sådan et lommetørklæde, der kan genbruges?
Det er trods alt rarere at pudse næse i, og hvis man husker at vaske det, så er det godt for miljøet, at man genbruger sådan et, end at man tager et nyt papirlommetørklæde i brug hver gang.

Et pudebetræk kan være den næste opgave, du skal læge at sy, for så skal du også kunne tage mål.

Men så er det ellers bare med at være kreativ med stofferne herfra!

More articles