Sports massage i Kolding og Vejen

05 august 2022 admin

editorial

Har du vedvarende ubehag i nakke, ryg, lænd og skuldre? Hvis det er tilfældet, er det sandsynligt, at din kropsholdning er dårlig, eller at du belaster din krop unødigt meget.

Mange danskere lider af vedvarende kropslige spændinger på grund af dårlige siddestillinger eller tunge løft. Træning alene er måske ikke nok til at afhjælpe disse problemer. Derfor bør du overveje at inddrage manuel behandling i dit program, f.eks. massage.

Hvad kan jeg få ud af at få regelmæssig massage?

En kompetent massør kan hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning og muskelfunktion. Du vil opnå følgende som følge af at få hyppig massage:

– Reduceret stress

– Sænket blodtryk

– Forbedret cirkulation

– Forbedret ledbevægelighed

– Øget bevægelsesfrihed

sports massage

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en form for massage, der er specielt designet til at hjælpe sportsfolk under træning eller konkurrence. Det kan bidrage til at forbedre præstationen, øge bevægelsesfriheden, reducere restitutionstiden efter en begivenhed og forebygge skader.

Ved sportsmassage anvendes en række forskellige teknikker, herunder udstrækning, kompression, effleurage (strygning), petrissage (æltning), tapotement (rytmisk bankning) og frigørelse af triggerpunkter.

Terapeuten skræddersyer behandlingen til den enkelte sportsudøvers behov på baggrund af deres træningsstadie, sportstype og eventuelle områder, der kan forårsage smerte eller ubehag.

Sportsmassage kan hjælpe sportsudøvere på en række måder:

– Forbedring af præstationen: Sportsmassage kan bidrage til at forbedre en sportsudøvers præstationer ved at øge bevægelsesfriheden, forbedre koordinationen og mindske træthed.

– Reducerer restitutionstiden: Massage kan hjælpe med at reducere restitutionstiden efter en begivenhed ved at hjælpe med at skylle mælkesyre og andre metaboliske affaldsstoffer ud af musklerne. Det kan også hjælpe med at reducere hævelse og blå mærker.

– Forebyggelse af skader: Massage kan være med til at forebygge skader ved at holde musklerne fleksible og sunde. Massage kan også hjælpe med at identificere områder med stramhed eller svaghed, som kan være en forudsætning for skader.

Bestil tid til sports massage i Kolding på tiksarasmassage.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Flere Nyheder