2

Det betaler sig at bruge en boligadvokat

Det kan enten være første gang eller tredje gang du køber hus, men uanset hvor rutineret du er, kan det være rigtig fordelagtigt for dig at inddrage en boligadvokat i hele – eller i hvert fald dele af – købsprocessen. Det er f.eks. de færreste, som er erfarne med at forhandle om boligpriser eller ved, hvordan man skal undersøge lokalplaner fra kommunen. Det kan jo påvirke ens lyst til at købe ejendommen enten i en positiv eller negativ retning. Men det er kun et par eksempler på hvad de ville kunne hjælpe dig med.

Få hjælp fra din boligadvokat til at sikre din samlever

Det kan tænkes, at du og din samlever har planer om at købe hus, men at de ikke skal stå på kontrakten, hvilket der kan være mange grunde til. Det er her en eBoligadvokat kan hjælpe dig. Der kan nemlig ske et uheld og pludselig vil din partner stå uden et tag over hovedet, hvis du ikke har været forudseende. Derfor skal du få advokatens hjælp til at lave et testamente, som sikre at vedkommende kan blive boende. Det kan enten være i en tidsbestemt periode eller resten af livet. 

Forhandling er priser

Det ligger ikke rigtig til særligt mange danskere at forhandle om prisen på ting. Det er lidt gået tabt og er noget, vi primært gør på loppemarkeder. Boligmarkedet er dog også et af de få steder, hvor vi gør det. Den manglende erfaring kan dog være problematisk, da det kan vise sig at blive udfordrende, når man ikke har gjort det før. Samtidig har man forelsket sig i huset, og alt i alt er det bare et dårligt forhandlingsgrundlag. Det er dog sådan, at din boligadvokat kan overtage forhandlingen og gøre det for dig, så du er sikker på at få en god pris.

Maya Hindsberg

2 Comments

 1. Are you looking for the best way to market your business?

  FbCourses.net has the answer..

  Not sure where to start, or what to do?

  Why not learn from the best. All of the best.

  We are offering at never before seen prices all of the top courses for one insanely low price.

  If you have been thinking of how to generate more leads, website traffic or sales today is the day.

  All courses are available in full with immediate download on FbCourses.net

  Not sure which one you like, for the next 24 hours we are offering the entire suite of courses for the lowest amount you could possible imagine.

  Check us out : FbCourses.net

  You could be driving new income or starting the new side hustle today!

 2. Hello,

  It is with sad regret to inform you that BestLocalData.com is shutting down.

  We have made all our databases for sale for a once-off price.

  Visit our website to get the best bargain of your life. BestLocalData.com

  Regards,
  Elvis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *