Skarpe terrasse priser hos din lokale tømrer

17 august 2021 Astrid Pedersen

Elsker du at tilbringe tid under åben himmel når sommeren er på sit højeste? Så bør du overveje at få opført en lækker træterrasse i din have.

Med en træterrasse får du en hyggelig ramme omkring familiens udendørs aktiviteter og et solidt underlag under jeres havemøbler. Og så er en flot træterrasse samtidig at betragte som en solid og værdifuld investering i boligen.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Mange danske bolig ejere vælger selv at kaste sig ud i projekt opførelse af træterrasse. Det re dog de færreste som kan slippe lige så heldigt af sted med dette som en professionel håndværker.

Hvis det blot er et spørgsmål om at lægge et fladt trædæk på en lige så flad og plan græsplæne er det selvfølgelig ingen sag selv at indkøbe terrassebrædder og flikke en terrasse sammen.

Men skal træterrassen hvile på et solidt fundament eller måske endda opføres i flere planer bør du altid lade en faglært tømrer forstå såvel konstruktion som opførelse. Og ønsker du at få bygget en overdækket terrasse er det nærmest obligatorisk at have en erfaren fagperson inde over.

Hvem kan give det bedste træterrasse tilbud?

Hvis du gerne vil have et stærkt tilbud på en professionelt designet og solidt konstrueret træterrasse bør du således henvende dig til en tømrer virksomhed med speciale inden for dette område. Blandt disse finder du Kun Terrasser ApS som under ledelse af tømrermester Andreas la Cour igennem mange år har opført talrige smukke, unikke og eksklusive træterrasser i Odsherred og Nordsjælland.

Når du lader Andreas la Cour designe og konstruere din nye træterrasse er du garanteret fuld valuta for pengene i form af en træterrasse som er både flot og funktionel, og som kan holde i mange år. Du kan læse mere om prisen på en træterrasse på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder